Fire lokale danmarksmestre i karate
karate-copy-2.jpg
Kæmperne fra Kofukan Karate i Ballerup fik masser af medaljer ved DM i Greve. Foto: Privatfoto
karate Weekenden den 25-26 marts deltog Kofukan Karate ved årets Danmarksmesterskaber som blev afholdt i Greve idrætscenter.

Lørdag kæmpede kadetter, juniorer og seniorer. Her hev klubben fire medaljer hjem, herunder Tina Slott som for andet år i træk blev Danmarksmester i kategorien kumite kvinder Master +35.

Derudover blev der vundet 3 bronze af henholdsvis Sara Ali, Nikoline Hjelm og Veronika Wisniewski.

Om søndagen kæmpede børn u14. Her fik klubben tre danmarksmestre – Silas Thomsen, som blev danmarksmester i kata for 3. år i træk i kategorien kata drenge 10 år, Rebecca Lerbech Dworsky i kategorien kata piger 12 år og Emilia Rohrsted i kategorien kumite piger 9 år.

Derudover blev der vundet 2 sølvmedaljer af henholdvis Elias Rosenlund og Camilla Hansen, samt én bronzemedalje af Klara Rohrsted. Så hele 10 medaljer blev det til i Greve idrætscenter denne weekend og i weekenden 7-9 april tager klubben afsted til det årlige Kofukan Cup, som i år bliver holdt i Paris. Sidste år tog klubben ikke færre end 23 medaljer ved Kofukan Cup i Bulgarien og i år, stilles der med endnu flere kæmpere, så der forhåbentligt bliver vundet endnu flere medaljer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *