En dag for tennis i LST
tennis Lørdag den 29. april kommer til at stå i tennissportens tegn. Ledøje-Smørum Tennisklub og godt 200 andre tennisklubber landet over arrangerer nemlig Tennissportens Dag i samarbejde med DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund.

Ledøje-Smørum Tennisklub inviterer til tennisspil, instruktion og hygge på klubbens adresse fra klokken 11 til 15.
»Tennis er en sport for livet, og tennis er muligt at dyrke af alle uanset niveau. Tennis åbner for nye venskaber, ligesom familie- samt arbejdsrelationer kan plejes. Det er målet, at endnu flere danskere fremover vil nyde det fascinerende tennisspil, som naturligvis også er godt for helbredet,« siger visionsleder i ’Bevæg dig for livet – Tennis’, Lorenz Sønderby.

Projektleder Jens Andersen i Ledøje-Smørum Tennisklub supplerer:

»Vi ser frem til at åbne dørene for en masse nysgerrige mennesker på Tennissportens Dag. Det er gratis at deltage, og man kan låne en tennisketsjer i klubben.« 

Man kan tilmelde sig og læse mere om Tennissportens Dag på: www.bevaegdigforlivet.dk/tennis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *