BSF pressede topholdet
BSF-KoldingQ-1-2-Foto-139-copy.jpg
BSF U18 DM måtte desværre sig dig slået af Kolding i en ellers flot spillet kamp søndag. Foto: BSF
fodbold BSF’s U18DM var i Dallas i påsken med fire kampe på fire dage, så ugen op til søndagens kamp stod på lavt blus så alle kunne restituere.

Måske var der stadig en snert af jetlag i det første minut – i hvert fald fik Kolding mulighed for at heade frit på mål i forbindelse med et hjørnespark, og så stod den 0-1 efter bare 35 sekunder. Men så var det også slut med jetlag, for resten af første halvleg var det BSF der svingede taktstokken.

Det var to stærke hold og der var på banen med intention om at spille fodbold i alle spillets facetter. Der blev skabt chancer i begge ender, men det var BSF, der fik skabt mest og havde overvægt i spillet. Et af de fine angreb endte i et indlæg, som Silke Seland var tæt på at få afsluttet på, men bolden ramte en knold og trillede under hendes ellers sikre inderside.

Heldigvis snød den også Koldingforsvaret og Dajan Hashemi kunne placere bolden forbi målmanden med en køligt spark. 1-1 efter en halv time, og BSF pressede på for et føringsmål inden halvlegen – dog uden held.

Anden halvleg startede med BSF-dominans, men efter 10 minutter fik Kolding tilspillet sig overtaget og dominerede kampen i et godt stykke tid. BSF kæmpede sig dog ind i kampen igen og fik skabt nogle gode muligheder. Alligevel gik der koks i forsvarsmaskineriet, som Kolding flot udnyttede til en scoring til 1-2 efter 70 minutter af kampen.

Det var tydeligt at BSF ikke var tilfredse med denne udvikling af kampen og de pressede hårdt på for en udligning, men Kolding forsvarede sig godt – og selvom det var BSF på bolden det meste af tiden, så blev de stoppet effektivt af Kolding og kampen endte med en 1-2 sejr til Kolding.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *