Ballerup-guld i skydning
Skydning Dansk Skytte Union afholdt i weekenden Danske Mesterskaber på 10 m luftriffel i Herning.

Her blev det til guldmedalje til holdet i klasse Åben med rem, hvor Anders Sode, Mikkel Adam Warrer og Tobias Volck Hybholt med i alt 1.262,5 point var 8,5 point foran holdet fra Viborg. Individuelt klarede Anders Sode sig bedst med en 2. plads.

Ballerup Skytteforening var også repræsenteret af bl.a. Steffen Olsen, der tidligere på året var Danmarks eneste deltager i herreklassen ved EM på samme disciplin og han var dermed også favorit til at hjemtage titlen. I kvalifikationen til finalen, hvor de 8 bedste skytter deltager, var han ganske suveræn og var med et resultat på 621,6 point efter de 60 skud hele 7,5 point foran nr. 2. Dog kan alt ske i finalen, hvor alle starter med 0 point. Igen viste Steffen dog klassen, idet han med 250,5 point på 24 skud satte ny dansk finalerekord og vandt meget sikkert med 3,5 point til sølvmedaljevinderen. Det svarer ca. til at vinde et 100 m løb med 10 meter, da disse finaler ofte afgøres på decimalerne.

Sammen med Claus Laumann Søndergaard og Kim Laurberg vandt han desuden sølvmedalje for hold på 60 skud fritstående.

I forrige weekend vandt Steffen Olsen også et DM, idet han vandt finalen for de fritstående skytter ved DGI Skydnings mesterskaber i Vingsted. Det var 3. år i træk han vandt dette DM, hvilket ingen har gjort før ham.

Også her blev det til flere medaljer til Ballerup skytterne, idet Steffen sammen med Kim Laurberg, Claus L. Søndergaard og Tobias Volck Hybholt vandt sølv for hold på 15 m luftriffel og bronze på hold på 15 m kaliber 22 riffel.

Det blev også til individuelle medaljer og medaljer på landsdelshold til skytter fra Ballerup, så alt i alt en mere end godkendt indsats af skytterne ved årets DM’er i de forskellige discipliner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *