Baldersbo afslører ny bolig-kunst
nyt-kunstværk_15.jpg
Det nyeste Balderbo-kunstværk ved den nyrenoverede afdeling på Gl. Skolevej i Ballerup. Den kunstinteresserede tidligere borgmester Ove E. Dalsgaard afslørede værket. Foto: Foto: Flemming Schiller.
Kunst Torsdag blev en skulptur af kunstneren Jesper Neergaard afsløret i den nyrenoverede afdeling på Gl. Skolevej.

Baldersbo lægger vægt på kunst i deres boligområder. Det kunne man senest se, da boligselskabet indviede det meget omtalte og kontroversielle kunstværk ’Lovebuster’ i Hede-Magleparken.

Nu har Baldersbo igen sat et kunstværk op i en af deres afdelinger. Torsdag blev en skulptur af kunstneren Jesper Neergaard afsløret i afdelingen på Gl. Skolevej i Ballerup. Afdelingen er netop blevet gennemrenoveret og skal altså nu have et nyt kunstværk.

Kunstværket er skabt af Jesper Neergaard, som i mange år har arbejdet med forskellige materialer og har også levet masser af litografier, serigrafier og tegninger.

Skulpturen blev indviet af tidligere borgmester Ove E. Dalsgaard, som i forvejen er kendt for at have en stor forkærlighed for kunst i byrummet.

1 kommentar om “Baldersbo afslører ny bolig-kunst”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Øh……. Hvad hedder kunstværket. ??
  Hvad skal det forestille. ??
  Hvor meget har det kostet. ??

  Og hvem har betalt det. ???????

  PS.

  Troede ellers at Dalsgaard var blevet uskadeliggjort i sin fobi med at placere “kunstværk” overalt i Kommunen.

  Man kunne jo tidligere ikke bevæge sig ved skov og by uden at støde knolden på et eller andet, man oplyste de forbløffede borgere om, var et kunstværk opsat på Dalsgaards foranledning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *