1-0-nederlag til Avedøre
fodbold Det var to formstærke hold der lørdag skulle møde hinanden på Sydbank Arena. Begge hold kom til kampen uden nederlag i forårets kampe, så forventningerne var store.

Den drilske vind betød, at det overordnet set blev en rigtigt rodet kamp, hvor Avedøre bedst kunne forvalte disse forhold og reelt set havde LSF ikke de store chancer i kampen.

Der skete først noget i det 24. minut, da et ganske godt Avedøreangreb blev afsluttet fra en lidt spids vinkel, men heldigvis var Lasse Gram i målet klar og fik afværget. 

LSF har fået tillagt sig en rigtig dårlig vane; at spille med 10 mand. Det er tredje gang ud af fem kampe dette sker. Denne gang var det Dennis Lind, der fik to gule kort, som blev vekslet til et rødt og sendte ham ud på bænken allerede i første halvleg.

Så anden halvleg blev spillet med et stort spilovertage til Avedøre. I det 59. minut havde Avedøre et flot skud, men heldigvis fik Lasse Gram viftet bolden over mål.

LSF’s angreb var meget sporadiske og de håbede igen på en kamp uden mål. Men det gik ikke denne gang. Et højt indlæg i det 88. minut blev omsat i mål via et flot hovedstød og så var den kamp afgjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *