Succesrig ungdom i BMS Herlev
BMS-Herlev-copy.jpg
Ungdomsholdene i BMS Herlev er klar til slutspillet. Her er det U14-drengene fra klubben. Foto: Privatfoto
Basketball Basketsæsonen går nu ind i den afgørende fase for ungdomsholdene i mesterrækkerne, hvor slutspillet nærmer sig.

Holdene som er placeret 1-4 i rækken går videre til slutspillet, Final Four. Næsten alle holdene i BMS Herlev har gode muligheder for at være med, da de ligger helt i toppen på enten første- eller anden pladsen på både pige- og drengesiden.

BMS Herlev har også succes uden for landets grænser. Hele otte hold er blevet inviteret til at deltage i Scania Cup, som er det uofficielle nordiske mesterskab for klubhold, som afholdes i Sverige i påsken. Det er U12 drenge, U13 piger, U14 drenge, U14 piger, U16 herrer, U17 herrer, U16 damer og U19 herrer. Desuden har U16 damer kvalificeret sig til Super Finals i den internationale turnering, EGBL.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *