Skole OL i Ballerup igen i år
Idræt Så er det tid for de lokale 5. og 6. klasser at tilmelde sig årets Skole OL. Det er anden gang Ballerup Atletik Klub afholder de lokale mesterskaber på Ballerup Atletikstadion.

Skole OL finder sted den 17. maj og klubben regner med at omkring 400-500 skoleelever fra områdets 5. og 6 klasser vil deltage på dagen.

Tilmeldingen foregår på www.skoleol.tv2.dk. Lærere fra skoler i Ballerup og omegn skal oprette en profil for deres klasser og tilmelde sig Skole OL-stævnet i Ballerup. Pladserne fordeles efter ’først til mølle’, så Skole OL-arrangørerne anbefaler, at man tilmelder sig hurtigst muligt.

Skole OL er landets største atletikstævne for børn og afholdes af Dansk Atletik Forbund i samarbejde med Danmarks idrætsforbund (DIF). Skole OL afsluttes med et olympisk finalestævne i Aarhus i juni med mere end 8.000 elever fra hele landet.

»Ballerup Atletik Klub ser frem til at afholde det andet Skole OL-stævne, og vi håber, at stævnet kan være med til at skabe større sammenhæng mellem skolerne og foreningslivet,« siger Ulrich Engmark fra atletikklubben og tilføjer:

»Vi vil gerne være med til at inspirere og motivere skoleelever til at dyrke idræt og vi ser Skole OL, som en god måde til at få idræt og bevægelse ind i folkeskolen.«

Deltagelse i Skole OL-stævnet på Ballerup Atletikstadion er gratis. Klasserne dyster som en samlet gruppe i disciplinerne løb, spring og kast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *