Sjippesjov i Måløv
Ropeshipping-copy.jpg
55 børn og unge deltog i lørdagens sjippeworkshop i Måløv. Foto: Privatfoto
Sjipning Lørdag eftermiddag holdt Måløv Idrætsforening sjippeworkshop i Måløv Ny hal.

15 sjippere og deres trænere satte alle kræfter ind for at lære 55 børn og unge at lave nogle af de seje, sjove, krævende og flotte tricks. Det lykkedes over al forventning, og både drenge og piger nåede at sjippe i et, to og fire tove.

Deltagerne fik pulsen op og sved på panden og jo længere workshoppen skred frem desto flere smil og sejrsglade udbrud var der blandt deltagerne, når det lykkedes at lave de fine og svære sjippetrick. Så der var brug for masser af saftevand, pølsehorn og andre snack i løbet af de fire timer workshoppen varede, heldigvis havde rope skipping-holdets forældre sørget for alt det praktiske så der var rigeligt til alle.

Til maj starter der nye rope skipping-hold i Måløv Idrætsforening, der er både opvisningshold og konkurrencehold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *