Så skal der danses
dans Fredag d. 24 marts er der igen danseaften for alle i Måløv. Efter vinterens to tidligere aftner, som tiltrak over 60 danseglade mennesker vil der denne gang være folkedans på programmet.

Der vil blive undervist i forskellige danske folkedanse og der bliver rig mulighed for at få sved på panden og smil på læben.

Der er ikke noget krav om at kende til folkedans, det er en aften for alle, nybegyndere såvel som øvede – det primære formål er at hygger sig sammen og få rørt kroppen!

Aftenens underviser vil være Jørgen Larsen, der har danset dansk folkedans siden 1983, og danser til daglig i folkedanserforeningen ”Fejltrin”. Han er uddannet instruktør i dansk folkedans. Jørgen og hans kone har danset sammen i mere end 15 år og har holdt kurser i dansk folkedans i Tyskland og Norge, samt uddannet instruktører i Norge. Undervisningen vil afslappet og i uhøjtidelig stil hvor alle kan være med. Dansen vil blive ledsaget af Stein M. Larsen på harmonika.

Arrangementer starter med velkomst klokken 18.45 og herefter danses i cirka to timer til klokken 21. Herefter vil der blive budt på tapas. Drikkevarer købes på aftenen, medbring selv service, bestik, kaffe og kage.

For de mange, som gerne ville have prøvet kræfter med Swing dans ingen, vil der bliver mulighed for dette efter sommerferien, hvor der både vil blive afholdt åbne danseaftner og et ugentligt Swing dansehold for voksne.

Danseaften arrangeres af Måløv Idræts Forening og afholdes i Måløv Ny Hal, Måløv hovedgade 48 og tilmelding er nødvendig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *