Lugtgener på Måløv Rens
Pressemeddelelse fra Forsyning Ballerup: Lugtgener på Måløv Rens den 23. marts – 26. marts 2017 er nu løst.

Torsdag den 23. marts 2017 modtog Måløv Rens en kulstofkilde (glykolvand), som de har gjort hele vinterhalvåret uden problemer, og uden gener for deres naboer. Kulstofkilden bliver brugt til at optimere rensningen af spildevandet i procestankene i vinterhalvåret, og til at producere ekstra biogas med.

“Til stor gene for vores naboer var kulstofkilden desværre denne gang af en sådan karakter, at den var meget ildelugtende. Vi har fået oplyst fra producenten, at dette kan skyldes, at kulstofkilden har stået i en tank i for lang tid og kan have været ved at gå i forrådnelse/gæring,” siger driftsleder Søren Præstiin.

“Personalet hos Måløv Rens og Forsyning Ballerup har arbejdet uafbrudt fra fredag morgen og til søndag aften på at stoppe lugtgenen. Dels ved at isolere kulstofkilden i en lukket tank og fortynde den op med efterklaret spildevand. Problemet er nu løst, og vi beklager de gener, dette har medført,” siger driftsleder Søren Præstiin.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *