Politiet søger ejerne til flere smykker
Smykker-Glostrup2.jpg
Her blot et lille udvalg af de fundne smykker. Se resten ved at klikke på linket i artiklen. Foto: Københavns Vestegns Politi
politi Københavns Vestegns Politi efterlyser de rette ejermænd til en stor mængde smykker, ure og andet sølvtøj, som er blevet fundet i en pose ved Glostrup Hospital.

Det var noget af et fund en gartner gjorde ved Glostrup Hospital i slutningen af januar. For lige der i hospitalshaven lå der en pose fyldt med blandt andet smykker. Gartneren fik straks fat i politiet, som nu efterlyser ejerne til de mange smykker, ure og sølvtøj, som lå i posen.

“Effekterne består primært af fingerringe, armbånd, halskæder, ure samt andet sølvtøj af forskellige mærker og politiet antager at effekterne stammer fra et eller flere indbrud. Politiet ønsker derfor henvendelse fra personer, der kan genkende smykkerne,” skriver Københavns Vestegns Politi i efterlysningen.

Man kan se billeder af alle tingene her: Politiet efterlyser ejere af smykker

De forskellige ting opbevares nu i politiets afdeling ‘Lokal Efterforskning Øst’ i Rødovre, indtil de rette ejermænd er fundet. Hvis man kan genkende nogle af smykkerne kan man kontakte Anders Bach eller John Bergvold hos Lokal Efterforskning Øst på telefon 61 98 63 19 eller 72 58 74 29

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *