Fodboldskole med stjernestøv
fodbold Ballerup-Skovlunde Fodbold afholder i år DBU´s Fodboldskole i uge 31 for både drenge og piger født i årgang 2002-2009.

Teamet i år er ”EM 92”, og deltagerne kan prøve kræfter med rigtige træningsøvelser fra den legendariske EM-slutrunde i 1992 i forbindelse med 25-års jubilæet for Danmarks største sportspræstation gennem tiden.

Fodboldskolen byder på fem dages fodboldtræning mandag til fredag klokken 9-15, hvor deltagerne blandt andet bliver trænet i et særligt EM 92-skills træningsprogram, som er udviklet af DBU’s Landstrænergruppe og som tager udgangspunkt i EM-slutrunden, hvor Danmark jo som bekendt løb med guldet til sidst efter nogle dramatiske præstationer.

Hele ugen bliver med fokus på udvikling, fællesskab og naturligvis masser af fodbold. Alle deltagere får en uges fodboldtræning, tøjsæt fra hummel, drikkedunk, diplom, en unikt designet SELECT fodbold og en limited edition støvlepose. Læs mere om fodboldskolen og billetsalget på www.dbu.dk/fodboldskole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *