En tur for affaldet
affald Grønt Råd, Ballerup kommune og Danmarks Naturfredningsforenings lokalafdeling i Ballerup arrangerer igen i år den årligt tilbagevendende landsdækkende indsamling af affald i naturen.

Dette foregår i tæt samarbejde med Måløv Bylaug og Skovlunde Lokalråd. Det sker søndag den 2. april. 

Alle er velkomne til at deltage, hvor man, udover en dejlig vandretur i de lokale naturområder, får en mulighed for at gøre stederne endnu mere attraktive at færdes i ved at fjerne alt det, der skæmmer naturen. Så man kan med fordel invitere naboer, familie og venner med på en dejlig naturvandring, hvor ens gode gerning den dag, vil fryde andre i mange uger fremover

Turen starter klokken 10 ved Ballerup Rådhus samt Højagerskolen og ved Hedegårdskirken, i Skovlunde ved Ellekilde Fritidscenter og i Måløv ved Brydegården. Her her vil der blive uddelt snappere, veste, handsker og sække til affaldet. Turen slutter cirka klokken 12.

1 kommentar om “En tur for affaldet”

 1. Tue Folden siger:

  Jeg vil gerne på vegne af Alternativet i Ballerup rose og sige jer der deltog mange tusinde tak.
  I gjorder en god og vigtig gerning idag.

  Jeg ku desværre først kl. 16 hvor jeg indsamlede ved Pederstrup og de veje der.

  Hvis nogle af jer der deltog el. andre har forslag til os i Alternativet så må I gerne sende dem til os på mail: ballerup@alternativet.dk el. sms mig 22858149 også vil vi indtænke dem i vores mærkesager til kv17.

  Mvh bestyrelses medlem fra partiet Tue Folden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *