Ballerup AK tog mange DM-medaljer
Atletik-3.jpg
Mia van Wagenen og Kamille Kajbæb nummer 1 og 3 på 3000 meteren. Foto: Privatfoto
atletik Ballerup Atletikklub fik syv nye danske ungdomsmestre. Det kan konstateres efter de netop afholdte indendørs atletik mesterskaber i Skive.

2017 er ifølge statistikken klubbens bedste ungdomsmesterskab i en lang årrække. 18 medaljer er et stort resultat for det ungdomsarbejde der nu i en årrække er foregået i Ballerup AK og satsningen på talent og elitearbejdet i klubben viser sig nu også i statistikkerne.

På den helt store klinge præsterer U19-talentet Emil Ipsen ved at bryde 7 meter grænsen i længdespring til nu 7,05 meter ved et mesterskabsstævne. Landsholdspringeren Caroline Ranners gjorde det samme og satte ny personlig rekord med 3.80 meter. Hun nærmer sig såldes 4 meter grænsen som kun meget få danske kvindelige stangspringene har opnået at komme over.

Også nye talenter i de mindre årgange præsterede ved mesterskaberne.

Ballerups mellem- og langdistance løbere er rigtigt godt kørende især afspejlet ved Mia van Wagenen og Majken Lützen. Også blandt kasterne er der gode resultater. Amalie Pfeiffer er gået en klasse op siden sidste sæson til U17 men fortsætter selv blandt lidt ældre atleter med at markere sig som landets bedste kuglestøder. 15-årige Klara Loessl viste ligeledes sit store talent med at være bare 0,01 sek fra at være Danmarks hurtigste pige på 60 meter. Til gengæld er hun landets bedste 15-årige stangspringer og eneste pige som kom over højden på 3 meter.

Medaljefordelingen så efter stævnet sådan ud:
U23 klassen: Caroline Ranners (stangspring, 3.80 meter). U19 klassen: Emil Ipsen (længdespring, 7.05 meter) og Mia van Wagenen (3000 meter, 10.30.49 minutter.)
U17 klassen: Ida L. Jespersen (stangspring, 3.40 meter)Amalie Pfeiffer (kuglestød, 12.36 meter)
U15 klassen: Majken Lützen (800 meyter , 2.19.75 minutter) og Klara Loessl (stangspring, 3.10 meter).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *