4-2 sejr til LSF i sæsonpremiere
fodbold Der var topunderholdning på Seiffert Arena i Herlufsholm, da Smørumdrengene sejrede 4-2.

Efter bare tre minutter stod LSF-forsvaret og snorksov og en lang bold blev spillet frem til den eneste spiller, der var at se i miles omkreds, og han fik lov til at pille bolden ned og så stod det 1-0.

Herlufsholm spillede med de midler de havde – lange bolde frem og så på jagt. Men LSF havde overtaget og kombinationerne flød. I det 14. minut spillede Emil Kjærsgaard en bold i bagrummet og her kom Kristian Løvgren Larsen til og han sparkede resolut bolden i kassen via den ene stolpe.

Med et stort spilovertag kunne spillerne gå til pause med 1-1. Den blev brugt til at cheftræner Kim Kjærsgaard forlangte med pres over hele banen – og det lykkedes.

Men kampen skulle helt hen i 52. minut før forløsningen kom. En masse godt spil og gode kombinationer betød at Emil Scott kom til baglinien og lagde den perfekt til Marc Lind, der bare skulle sætte indersiden på og så var LSF foran.

Desværre udlignede Herlufsholm 10 minutter før tid. Men så kom Benjamin Madsen på banen.

Første gang kom han til baglinien og sparkede bolden indover – og ved bagerste stolpe stod debutanten Mads Holden, som med et hovedstød sendte bolden i målet til 3-2.

Kort før tid gentog det sig – denne gang bare med Marc Lind og så var sejren hjemme med 4-2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *