Støjvolden igen
Debat Tak til Helle Hardø Tiedemann for igen at svare på min bekymring over, at store mængder mere eller mindre forurenet jord udvaskes direkte i å systemet.

Svaret afslører en meget stor tillid til et miljøgodkendelsessystem, som har mange uheldige sager på samvittigheden rundt om i landet. Min tillid er ikke så stor, så jeg er glad for invitationen til at tage kontakt til den relevante kommunale forvaltning. Det vil jeg naturligvis gøre.

Jeg vil nu fortsat foreslå kommunalbestyrelsen, at der afsættes midler til årlige kontrolmålinger på vandet. Konsekvensen af en sådan forurening vil utvivlsomt blive lukning af et antal grundvandsboringer i Københavnsområdet. Nedsivning kan være slemt nok, men å-systemet er meget udbredt og følsomt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *