Ikke plads til politik
Debat Her gik jeg og troede, at vores fælles, kommunalt betalte kulturmagasin, Kig og Lyt, var til for alle borgere i Ballerup.

Dem der kan lide stand up. Dem som hellere vil bruge en eftermiddag på museum. For børn og unge, og politisk interesserede borgere.

Men nej – Kig og Lyt’s redaktion har besluttet, at vi som bor i Ballerup, ikke skal have oplysninger om, hvornår der er tilbud om at deltage i for eksempel debatmøder om skolereformen og skolesammenlægningerne i vores kommune. Fordi det handler om politik.

”Sådan et blad er det ikke” siger embedsmændene på Rådhuset.

Det vil jeg gerne høre andre borgeres mening om. Er det en rigtig beslutning af embedsmændene, at vi ikke skal kunne se arrangementer med et politisk indhold i det kommunale blad? Eller bør det være åbent for alle typer af tilbud? Jeg mener ja, selvfølgelig. Vi skal kunne få information om alle slags lovlige og åbne arrangementer, så Ballerup kommune kan vise hele sin mangeartede palet for dem, som kunne være interesserede. Vi har ikke brug for formyndere på Rådhuset.

1 kommentar om “Ikke plads til politik”

  1. daniel thillerup siger:

    Jeg vil gerne starte en debat om hvordan man som hjemløs skal have forbud og adgangsbegrænsning på kommunen, Kun for at henvende sig medet ved at bede kommunen for at tage et ansvar for en.

    Der er ikke plads til borgerlig politik på ballerup kommune.

    Ballerup kommune har den ringeste service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *