God indsats i det svenske
BSF-3f-liga.jpg
Det blev et nederlag til BSF’s 3F ligamandskab i Sverige. Men der var gode takter, som lover godt for den kommende sæson. Foto: Privatfoto
fodbold Søndag var BSF’s 3F ligamandskab en tur i det svenske, hvor modstanderen Veksjø DFF lagde kunstgræs til.

Modstanderen havde i sidste uge spillet mod Brøndby IF og vist stor styrke og vundet 3-2 over de gulblusede fra Vestegnen. Derfor var holdet godt klar over, at der ventede os en stærk modstander der ville presse fra første fløjt.

Første halvleg blev en tæt og lige affære. Hjemmeholdet lagde det forventet pres på gæsterne, men de var gode til at spille sig forbi og komme frem på banen. I det 24. minut bragte Agnete Nielsen BSF foran efter et flot angreb, hvor hun til sidste rundede hjemmeholdet keeper og scorer sikkert til 0-1.

I halvlegens sidste fem minutter mistede BSF koncentrationen og det blev straffet øjeblikkeligt. Veksjø scorede sikkert to gange og kunne gå til pausen 2-1.

De sidste 45 minutter blev de danske gæster presset yderlig og fik sværere ved at få spillet sig frem til nogen chancer. Kampen var helt på hjemmeholdet præmisser. Der blev kæmpet, men i det 88. minut lukkede og slukkede Veksjø med endnu en scoring og dermed vandt hjemmeholdet kampen med 3-1.

Alligevel var der tilfredshed i BSF-lejren over de gode takter og man tror på en god sæson.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *