Fastelavn for alle
fastelavn01-copy.jpg
Så nærmer sig tiden for udklædning, tøndeslagning og fastelavnsris. Det fejres overalt i kommunen. Foto: Privatfoto
Fastelavn På søndag er det fastelavn og flere steder i Ballerup Kommune kan man fejre den sjov højtid.

Man kan lave lav sit eget fastelavnsris og design din egen maske på Ballerup Museum på søndag mellem klokken 11 og 15. Man gå på jagt i museumsudstillingen efter tænder og katte. Og der er præmier til alle, lover museet.
Købmandsbutikken sælger fastelavnsguf og i Lynsmedens hus kan man se smedens arbejde. Der er gratis adgang.
I skovlunde Kulturhus er der også fest med tøndeslagning klokken 11 med kåring af årets kattekonge og dronning. Man kan også få malet ansigt og den flotteste udklædning kåres klokken 12. Man kan desuden købe varm suppe, fastelavnsboller og varm kakao i cafeen.

Allerede lørdag er der tøndeslagning i Måløv, hvor det hele foregår i porten til Måløv Hovedgade ved Meny klokken 12. Her er der gratis kakao og fastelavnsbolle til deltagerne. Så det bliver intet mindre end en festlig og hyggelig weekend for hele familien uanset hvor man er i kommunen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *