Borgermøde om Skovlundes spændende fremtid
Møde Torsdag den 2. marts er der borgermøde om den spændende udvikling af Skovlunde bymidte.

Mødet finder sted klokken 19.00-21.00 i hallen ved Skovlunde Skole Syd

Alle er velkomne til at komme og hør den nye ejer af Skovlunde Centret fremlægge planerne for fornyelse af hele den nordlige del af Skovlunde Bymidte. På mødet vil man få et indblik i, hvordan man samlet set forestiller sig, at bymidten kommer til at se ud, herunder hvilke typer af boliger og butikker man planlægger at etablere.

Mødet afholdes, inden forslaget til en lokalplan for området er udarbejdet. Man har derfor mulighed at udtrykke sin mening og få indflydelse på lokalplanen, inden kommunalbestyrelsen sender forslaget i offentlig høring.

Hør også Ballerup Kommune give en status på den planlagte indsnævring og ombygning af Ballerup Boulevard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *