S-hykleri skaber apati
Debat Musa Kekec, kommunalbestyrelsen (A) skriver før jul, at 277 borgere i Ballerup ramt af kontanthjælpsloftet og har mistet deres ydelser helt eller delvist.

Kontanthjælpsloftet er en falliterklæring og samfundsmæssig skandale, der sætter folk i en helt urimelig økonomisk situation, hvor de får meget svært ved at klare dagen og vejen, og måske ligefrem ender som husvilde, når de ikke længere kan betale deres husleje. Det hører sig ikke til i et moderne samfund at indføre fattigdom ved lov. Det er den helt forkerte politik i et samfund, der har rigeligt råd til velfærd for alle børn og voksne.

Derfor helt glædeligt men også utroligt her, at kunne læse forargelsen fra et socialdemokratisk medlem af kommunalbestyrelsen, som klart og utvetydigt tager afstand fra kontanthjælpsloftet, når sandheden er at hans egen partiformand Mette Frederiksen, som i øvrigt er valgt som folketingskandidat her i Ballerup, på forhånd og gentagne gange meget klart og bestemt totalt har afvist at ville fjerne kontanthjælpsloftet efter et valg. Som tidligere minister for området har vi netop set Mette Frederiksen gå i spidsen, når der skulle gennemføres asociale nedskæringer på syge, handicappede, kontanthjælpsmodtagere og andre på offentlig forsørgelse.

Når mange socialdemokrater er uenige i denne politik, skulle de i stedet vælge en anden formand, der ønsker at afskaffe kontanthjælpsloftet. Det bliver afgørende for om socialdemokratiet opnår et flertal af folketingsmandater til at danne en regering til sin tid. For socialdemokraterne og deres hykleriske kritik af kontanthjælpsloftet gør dem som DF medansvarlige i denne sag.

3 kommentarer om “S-hykleri skaber apati”

 1. Poul E. Pedersen siger:

  Jørgen Flyer.

  Nogle borgere har været på kontanthjælp i over 20 år.

  Og ser dermed ud til at have valgt en arbejdsfri tilværelse.
  Det er et problem. ??

  Hvordan vi Du forså at dette bliver løst.

 2. Musa Kekec siger:

  Hej Jørgen

  Jeg er som socialdemokrat imod kontanthjælpsloftet i dets nuværende form da det rammer skævt og skader langt flere borgere end det gavner. Jeg tænker at det er sundt at se på ydelser vi nu engang har for at se om de er tidssvarende og går hånd i hånd med den virkelighed, der nu er anno 2016. Det er sjældent jeg går ind for status quo da vi som mennesker og samfund løbende udvikler os hvorfor der opstår en ny virkelighed. KH loftet i dets nuværende form rammer meget skævt og det er jeg imod.

  Min formand er optaget af KH loftet også og jeg er ikke i tvivl om at det vil blive ændret når vi kommer til magten – det må du gerne hægte mig op på.

  Vi vælger ikke en formand, som vi ikke står bag og vi står loyalt bag vores valg af Mette Frederiksen da hun er den bedst egnede – både fagligt og personligt. At jeg af og til er imod nogle af de beslutninger hun træffer er blot naturligt da jeg vil påstå at der ikke findes et parti, som man kan stå 100% bag. Mangfoldigheden findes også i vores parti hvilket jeg ser som en stor styrke. Min tilgang til politik er at give fuld opbakning til gode tiltag, der gavner vores borgere og samfund og lave selvkritik når det modsatte er tilfældet – Især internt i partiet.

  Mette er og bliver vores bedste statsministerkandidat og jeg er sikker på at hun vil gøre en forskel når hun snarest kommer til magten som statsminister.

  Got nytår herfra
  Musa

 3. Derfor skal man vælge socialdemokratiet fra … !!!!

  Det her er min mening om socialdemokratiet i Ballerup.
  Der var ingen hjælp at hente, jeg var dum at sige nej,
  Til menneskerettigheden der ville havde hørt min sag, I håb om at de lokale politikerer ville hjælpe mig,
  Efter at havde hørt min sag .

  Jeg har tit fået af vide man skal kontakte de lokale politikerer, Dette fortalle Mette F fra S.
  Dem jeg snakkede med i socialdemokratiet, De lavede ikke nogen love om i kommunen, I så fald, Var der ikke
  aket de ting som der er sket i mellem mig og kommunen.

  Selv Mette Frederiksen havde hørt min historie, Hun havde kun været så kold og kynisk at skrive til mig,
  Jeg skulle kontakte de lokale politikerer de gjorde bare ingen forskel for mig kommunalt.

  Jeg ser det som et kæmpe problem, Hvis de ikke kan være med til at ændre den måde som dem der arbejder på i Kommunen, Eller ikke vil og at de mæsker folk til sig, Føler Jeg det er et ret stort problem og skabe kontakt til folk på den måde som politiker. Uanset hvordan du er som menneske og hvad dit problem kan være, Ser jeg det politisk ukorrekt og klandre folk til sig for at få en vælgere mere, når man i forvejen er ude af balance og meget andet.

  Dette er en lille kritisk affaldskurv af socialdemokratiets fremgangsmåde at behandle en udsat hjemløs på der psykisk mentalt kørt på i 2 år, Samme tid med man har dårlig hukommelse m.m. og 5 diagnoser og en hjerneskade.
  Som de ude mærket vidste. Set politisk i mine øjne, Er de med til der forgår de ulovligheder på kommunen, Er de vidner til ikke at ændre ulovligheder. Hvad synes du om dette ?.

  Hun kunne havde stillet min sag for i folketinget som hun ikke gjorde.
  dette kunne havde givet mig en bolig meget hurtigere i dag.

  Derfor valgte jeg socialdemokratiet fra og er nu i Danmarks bedste parti som gør plads til mig for den jeg er og ikke ser ned på mig for den jer er .
  socialdemokratiet havde travlt med at tysse min sag. !!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *