Kvinderne ruller atter med bolden
BSF-BIF_19.jpg
BSF’s kvindehold i 3F ligaen går en spændende forårssæson i møde. Foto: Arkivfoto.
Fodbold Med blot 17 dages juleferie er 3F ligaen i gang igen. Et spændende forår venter for BSF’s 3F ligamandskab, der med placering i top 5 og efterfølgende en kvalifikation til slutspillet og medaljer i 3F ligaen.

En kvartfinale pokalen i marts måned, samt en mulig plads i final 4 i Futsal betyder masser af opgaver for BSF i foråret kommende måneder..

Der har som tidligere været både af og tilgang i truppen i den korte julepause. Man har måttet sige farvel til et par spillere til naboerne fra Brøndby IF – der har givet plads til både Busra Barut og Sofie Svava. Også Mira Pastoft har valgt at prøve kræfter på nye græsbaner. Til gengæld kan BSF byde velkommen til Silke Bonnen og Cecilie Schou-Nielsen fra B 93, to meget spændende unge spillere, der har valgt at prøve kræfter på højeste niveau.

Det bliver under alle omstændigheder et spændende forår for BSF’s kvindehold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *