Jobs til ufaglærte
Debat Der er gang i beskæftigelsen og det kan vi også se i Ballerup, hvor ledigheden stadig er faldende og hvor vi har flere og flere borgere, der enten får et job eller kommer i gang med en uddannelse, hvilket er positivt.

Vi ved, at en del af vores borgere har fået ufaglærte jobs hvilket er godt for at blive en del af arbejdsfællesskabet. Vi ved dog også, at denne gruppe borgere er mest udsatte når der kommer en økonomisk krise, da data viser at det oftest er denne gruppe, der bliver opsagt som de første. Det rammer borgeren og ikke mindst deres familie hårdt – både psykisk og ressourcemæssigt.

Som en del af vores politiske prioritering, har vi arbejdet for at styrke vores borgeres realkompetencer, så de stod stærkere fremadrettet. Det viser sig nu at bære frugt. Sammenlagt har 100 borgere fået et uddannelsestilbud og en stor andel af disse er faktisk kommet i beskæftigelse. Tilmed har vi nu 32 borgere, der er begyndt som voksenlærlinge. Jobcenter Ballerup skal have stor ros for deres indsats med borgerne og med de gode resultater i bagagen, er vi motiverede til at hjælpe endnu flere borgere fremadrettet.

1 kommentar om “Jobs til ufaglærte”

  1. Freddy siger:

    Endnu en gang tom luft fra Kekec uden ærlig indhold
    Ja man skulle tro at Musa Kekec var startet på kommunalvalget 2017, da han prøver at indbilde folk floskler, omkring sit arbejde og Jobcenteret, men der er altid to sider af sådan en udlægning, det var bedre han skrev vi har rykket folk over på en uddannelse og andre har vi sat i beskæftigelse med løntilskud osv. Og det kan selvfølelig være meget godt for nogle, Men det at han giver ros til jobcenteret er forkastelig en institution som både fysisk og psykisk mishandler folk, en institution der kun har til formål at gøre folk syge, en institution hvor løgn og benægtelse er dagligdags, men det kan kun betyde at han står inden for denne fremgangsmåde, som formand for beskæftigelsesudvalget i Ballerup, og er borgerne tjent med sådan en folkevalgt person.
    Musa Kekec du opfordrede mig til at skrive i avisen eller på andre medier og nu gør jeg det så her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *