Måløv Hovedgade bliver sikrere
bump_måløv_hovedgade_2.jpg
Der bliver kørt stærkt på Måløv Hovedgade. Så nu vil Ballerup Kommune i gang med at trafiksikre gaden. Der er ved at blive tegnet op til etableringen. Foto: Foto: Flemming Schiller.
Trafik Ballerup Kommune har gang i en række tiltag for at forbedre trafiksikkerheden. Nu er turen kommet til Måløv.

Der er for tiden gang i en masse projekter, der har til formål at forbedre trafiksikkerheden, især for cyklister og fodgængere i Ballerup Kommune.

Supercykelstier, Kratvej, Harrestrupvej og andre steder har været igennem den kommunale forbedringsmaskine, med reducerede hastigheder, blink, bredere cykelstier og fartmålere til følge.

Nu er turen kommet til Måløv bymidte.

I denne uge begynder trafiksikkerhedsprojektet på Måløv Hovedgade og varer efter planen frem til slutningen af december.

Bump og blink

Der skal etableres vejbump og 40 kilometer zone på selve Måløv Hovedgade for at sænke hastigheden. Samtidig blive der etableret en hævet flade med gult blink ved Jørgen Andersens Vej for at forbedre sikkerheden forgående og cyklister.

Mange borgere i Måløv har gennem et stykke tid beklaget sig over, at der bliver kørt meget stærkt og hensynsløst på Måløv Hovedgade, hvor der færdes mange skolebørn, fodgængere og cyklister. Derfor har Ballerup Kommune vurderet, at der nu er behov for en forbedring af sikkerheden, hvilket altså sker nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *