Stor hæder til Ballerup Biatlon
Biatlon.jpg
Glade deltagere fra Ballerup Biatlon, med formanden Peter Thøysen med pokalen og formanden for Ballerup Skytteforening Bent Kruse med blomsterne efter overrækkelsen af den flotte hæder. Foto: Privatfoto
Skydning Ballerup Biatlon, der er en del af Ballerup Skytteforening, har fået overrakt Arnth Jensen pokalen af DGI Skydning.

Pokalen blev overrakt af DGI Skydnings formand Lars Høgh til Ballerup Skytteforenings formand Bent Kruse og formanden for Biatlon Afdelingen Peter Thøysen under DM for Biatlon skytter i Vingsted Centret.

Arnth Jensen pokalen er DGI Skydnings fornemste anerkendelse og den gives til en person, en forening eller en landsdelsforening, der har ydet en særlig stor indsats for DGI Skydning.

Formanden for DGI Skydning Lars Høgh begrundede tildelingen med den succes Biatlon afdelingen har opnået efter sin korte eksistens. Afdelingen er stiftet i 2011 med blandt andet tilskud fra Ballerup Kommunes vækstpulje. Siden er medlemstallet vokset til over 40 og der er stadig en jævn tilgang til afdelingen. Årsagen til den store succes er ikke mindst en stor og engageret indsats af alle medlemmer i foreningen, hvor der hersker stor pionerånd og der trækkes på alle tråde i medlemmernes netværk.

Ballerup Biatlon er også det sted i landet hvor der bliver afholdt de suverænt største stævner. Efter en spæd start med et begrænset antal deltagere, har der ved de seneste to været op til 250 deltagere, hvor øvrige Biatlon foreninger i Danmark sjældent samler mere end 50 – 75 deltagere. Den 22. oktober 2016 har Ballerup Biatlon igen stævne ved Ballerup Skytteforening på Råmosevej, og her forventes også deltagelse af mere end 250 deltagere, idet der på nuværende tidspunkt er tilmeldt over 220.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *