Øretæve til LSF
LSf-fodbold-1.jpg
Skvoshoved var for stor en mundfuld for LSF i weekendens kamp. Foto: Privatfoto
fodbold LSF-holdet var inden weekenden kamp mod Skovhoved blevet advaret om, at modstanderen har nogle hurtige kanter. Og allerede fra første fløjt fik de et forvarsel om, hvad der ventede. En lang bold i dybden og en ”Skovser” alene med Lasse Gram i målet, men Lasse Gram han fik flot afværget.

Holdene skulle lige se hinanden lidt an i den stride vind. Det var Smørumdrengene der havde medvind i første halvleg uden i den periode at tilspille sig de helt store chancer.

Alle troede dog at bolden gik i mål i det 20. min. da Kaptajn Morten ”Molle” Larsen hamrede bolden på undersiden af tværribben, men bolden gik i spil igen og ikke i mål.

Der kom gang i netmaskerne efter en halv time – og det mål skulle aldrig være godkendt. En ”Skovser” blev nemlig spillet fri i den højre side og der var mindst en meter offside. Han lagde den på tværs og ved bagerste stolpe stod en spiller helt fri og han havde ikke de store problemer med at sætte bolden i kassen.

Det andet mål var der derimod intet i vejen med.

En hurtig bold over kanten og ned til baglinjen og så skråt tilbage til en fremadstormende spiller der satte den sikkert i nettet til 2-0.

I anden halvleg var det Smørumdrengene der fik modvind og nu kørte ”Skovserne” så anden del af taktikken. De stod kompakt og var rigtigt godt organiserede bagude. LSF fik mere spil og spillede vel en rigtig god halvleg, men uden at lave mål.

I det 82. minut kom bolden på tværs og helt ved bagerste stolpe stod Morten ”Messi” Larsen helt fri, men bolden lå til hans højerskøjte og bolden blev sparket forbi.

Kampen blev så endeligt lukket i det 87. minut da ”Molle” lavede straffespark der sikkert blev omsat i mål til slutresultatet 3-0.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *