Øretæve til BSF
fodbold Lørdag var de danske mestre fra Fortuna Hjørring på besøg i gryden og trods gæsterne onsdag aften spillede Champions Leauge mod Alhletic Bilbao og kvalificerede sig til 1/8 dels finalerne betød det ikke, at det nordjyske storhold kom til Ballerup uden gejst, tværtimod

Efter udskiftning på hele fem pladser mødte hjemmeholdet et tændt og særdeles velspillende Fortuna mandskab, det fortjent vandt opgøret med 4-0, efter 3-0 ved pausen.

Det hele startede ellers ganske godtfor BSF. Hjemmeholdet havde valgt at lægge højt pres på gæsterne og på den måde måske bringe sig foran tidligt i opgøret. De fik også skabt hele fire gode chancer, men skarpheden manglede og i stedet bragte Fortuna sig foran med både 1 og 2 0. Kort før pausen blev situationen en smule værre for BSF, da gæsterne bragte sig foran med 3-0.

BSF kom ganske godt ud til de sidste 45 minutter, men gæsterne var kyniske og straffer de små fejlog i det 60. minut bragte Fortuna sig foran 4-0, hvilet også blev kampens resultat.

Hjemmeholdet var oppe mod et klassemandskab, der var bedre på de fleste pladser og udnyttede samtidig ikke de momenter de havde især i kampen indledning. Dette betød, at Fortuna formede kampen efter deres hoved og skabte en sikker sejr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *