LSF mistede igen point i overtiden
fodbold Der var svært at finde en grimasse der kunne passe for LSF-spillerne i kampen mod Avedøre, hvor de fik et mål til 2-2 i overtiden

Det hele startede perfekt for Smørumholdet. De fik hurtigt sat sig på kampen og det første mål kom i det 17. minut. Et frispark i højre side tæt på baglinjen. Emil Kjærsgaard sparkede kort og da både målmand og forsvar stod og sov så gik den ind til 1-0.

Omkring den halve time skete er et uheld, da Marc ”Altid-På-Pletten” Lind ramlede sammen med en Avedørespiller med en kæmpe bule til følge. Så han måtte en tur på skadestuen og ind kom Benjamin ”Benja” Madsen.

Han kom hurtigt i centrum da Christian Steen Jensen sendte bolden højt indover og i det bagerste område satte ”Benja” hovedet på, så den røg op i hjørnet og LSF var foran 2-0 og alt åndede fred og idyl.

Det gode spil fortsatte og i det 50. min. blev ”Benja” spillet i dybden, men han kiksede den store chance. Umiddelbart efter kom han igen over kanten og lagde den perfekt tilbage til ”Krelle” der resolut hamrede til bolden, men helt utroligt fik deres målmand klaret.

For at det ikke skal være løgn så fik ”Benja” igen en friløber og også denne gang klarede målmanden og stolpen i forening. Et koks i forsvaret og bolden fik en Avedørespiller fat på en 5-10 meter inde på smørumholdets banehalvdel og den valgte han at sparke i mål langt udefra.
Avedøre havde nu fået blod på tanden og satsede alt.

Det 91. min. er åbenbart LSF’s ulykkestal for en bold blev sendt ind i deres felt og her snittede en Avedørespiller bolden i mål og udligningen var en kendsgerning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *