LSF-drengene stadig ubesejrede
LSf-u13.jpg
Det ubesejrede LSF-hold, som nu kan se frem mod større udfordringer. Foto: Privatfoto
fodbold Efter lørdagens sidste kamp mod Farum, som med Mål af Mikail Kale og Jeppe Simonsen endte 2-0 til LSF, kunne U13 drengene løfte armene i vejret og fejre at de har vundet Øst-rækken som ubesejrede.

At det samtidigt er det hold i alle øst rækker i Danmark som har lukket færrest mål ind er en præstation som cheftræner Jan Møller efterfølgende var stolt over. Jan fremhævede også den 50 mands store U13 trup og det fantastiske samarbejde der var omkring hele årgangen som en væsentlig faktor for succesen. Med en målscore på 33-3 og vundne kampe over AB, Farum, Helsingør og andre store klubber bliver det spændende at følge holdet som nu kan bide skeer med landets største klubber.

Det er, ifølge Jan Møller, første gang nogensinde at et LSF ungdomshold vinder en øst-række, så dette hold har hermed skrevet historie i Ledøje Smørum Fodboldklub.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *