Klassen fester igen
klassefesten-dåben.jpg
Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby underholder med nye pinligheder i den nye ’Klassefesten’-film. Foto: pr-foto
film Baltoppen Bio har premiere på Klassefesten 3 på torsdag.

Hvis man ikke kunne få nok af Anders W. Berthelsen, Nicolaj Kopernikus og Troels Lyby i de første to ’Klassefest’-film, så er der godt nyt til filmenes fans, når den tredje film i rækken har premiere torsdag den 6. oktober.

Baltoppen Bio inviterer indenfor til ’Klassefesten – Dåben’. Der handler om Danmarks tre bedste venner, der denne gang skal til barnedåb hos Andreas’ (Anders W. Berthelsen, red.) ekskone – og det sker helt som sædvanligt ikke helt uden forhindringer.

Publikum tager med de tre bedste venner på en hæsblæsende rejse gennem den danske sommer, hvor singlepiger, sjatpisseri og en voldsom vandfødsel blot er nogle af de forhindringer, der står i vejen for at nå frem til den spektakulære fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *