Herlev sendt hjem med nederlag
Sidste hjemmekamp i 2016 var, hvad der var på programmet lørdag eftermiddag for BSFs 1. herresenior, der foran 120 fremmødte tilskuere i Ballerup Idrætspark mødte Herlev IF i et vaskeægte lokalopgør.

Tændingen var høj inden kampen, og det var også to motiverede mandskaber, der kom ud på græsset – med BSF som favoritter, hvis man skulle tro tabellen. Kampens indledning var dog præget af jævnbyrdighed mellem de to hold.

Det var dog BSF, der kom foran, da hjemmeholdet brød igennem i højre side, hvor bolden blev lagt skråt tilbage til Rasmus Brøns, der lagde den fladt i modsatte hjørne til 1-0. Et flot mål, der blev fulgt op kort efter.

Et af de flottere mål scoret på stadion i denne sæson stod Rasmus Larsen nemlig for fem minutter senere, da han fra en position udenfor feltet bragede bolden over Herlev IF keeperen. 2-0 var resultatet ved pausen.

Herlev IF fik dog den bedst tænkelige start på 2. halvleg for dem, idet de hurtigt fik reduceret.

Det gav ny spænding i kampen, som BSF dog fortsat sad bedst på – og pressede på for at lukke helt og aldeles.

Det forløsende mål kom efter et frispark som blev sendt mod mål, hvor Rasmus Brøns fik hovedet på og gjorde det til 3-1. Målet kom med 10 minutter tilbage, og kampen var afgjort – også selvom Herlev IF reducerede i fire minutters overtid til slutresultatet 3-2

En vigtig sejr i lokalopgøret for BSF, der nu er oppe på fjerdepladsen i Sjællandsserien med en enkelt kamp tilbage inden vinterpausen. Den spilles på udebane i Glostrup på lørdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *