Føring blev vendt til nederlag på bare to minutter
fodbold Søndag gæstede Kolding Ballerup Idrætspark i kvindernes 3F liga. Sidst de to mandskaber krydsede klinger blev det til en sejr til BSF og derfor var det et meget tændt Koldingmandskab, der løb ind på banen til opgøret.

Med det var BSF der kom bedste fra start og allerede efter halvandet minut kunne Busra Barut have bragt BSF foran, men en god redning af gæsterens keepere resulterede i en redning.

BSF spillede en flot kamp og i store perioder af opgøret blev tilskuerne vidne til flotte og hurtige kombinationer fra et veloplagt BSF mandskab.

Kolding havde svært ved at følge med og i det 37 minut kom forløsningen, da Sarah Jankovska fra 30 meters afstand sparkede bolden sikkert i mål via overlægger og begge opstandere.
Kort før pausen havde gæsterne også en stor mulighed, men hjemmeholdet slap med skrækken og kunne gå til pausen foran 1-0.

Anden halvleg startede som første sluttede – BSF var mest på bolden og Kolding ventede blot på den rigtige omstilling. I den anden ende havde BSF flere gode muligheder, men manglede lige det afgørende for at få lukket opgøret.

Kolding pressede efterhånden BSF længere tilbage på banen og de formåde ikke at holde godt nok i bolden og i stedet blev hjemmeholdet fanget i en omstilling og Kolding udlignede til 1-1 i det 83. minut.

Blot to minutter senere var den gal igen. BSF stod alt for langt fra den direkte modspiller og dette udnyttede gæsterne og så var BSF bagud 2-1.

BSF var tæt på, da Agnete Nielsen blev nedlagt i feltet, men dommerens fløjte forblev tavs og dermed måtte BSF-kvinderne forlade banen for anden gang i træk som taber efter en godkendt spillemæssig indsats.

Nu venter der et vigtigt og meget spændende opgør, når holdet på lørdag skal en tur til Varde IF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *