DM-sølv til BAK’s unge piger
BAK-piger-copy.jpg
De seje piger fra BAK løb med sølvet ved DM - kun slået af københavnerholdet fra Sparta. Foto: Privatfoto
atletik Ballerup Atletik Klubs meget talentfulde piger vandt i sidste weekend DM-sølv for hold i U15-klassen. I holdkampen skulle pigerne dække øvelserne 80m hæk, 100m, 300m, 800m, 3000m, længdespring, højdespring, stangspring, kuglestød, diskoskast, hammerkast og 4x100m stafet.

Pigernes præstationer omregnes til point og Ballerup Atletik Klub’s talentfulde piger scorede samlet 9473 point, kun slået af københavnerpigerne fra Sparta med 10222 point. Ballerups piger var klart foran pigerne fra både Århus (8659point) og Ålborg (8327point).

Blandt de helt store pointhøstere var 15-årige Amalie Pfieffer med 12.32m i kuglestød (3kg kugle). En øvelse som indbragte 909 point til Ballerup. Amalie er en del af BAK Talent & Elite projektet og således støttet af Team Ballerup.

Men der er meget mere talent på vej i Ballerup Atletik Klub. 14-årige Klara Loessl løb en meget flot 80m hæk på 12.50sek og scorede således 878 point.

Stævnets allerstørste præstation i denne pigeklasse kom dog fra Ballerups kun 13-årige Majken Lützen som løb 800 meteren på 2.18.94 min. En rigtigt hurtig tid og samtidigt en forbedring af en 37 år gammel klubrekord i Ballerup.

»Både Klara og Majken er meget spændende talenter, der måske kan spire frem og blive en del af BAK talent & Elite, når de er blevet lidt ældre,« siger Ulrich Engmark fra klubben.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *