BSF vil med i toppen
BSF-U18.jpg
Der blev jublet hos BSF-pigerne efter den sikre sejr over Varde. Foto: Privatfoto
fodbold Inden søndagens kamp var der kun to point mellem BSF og Varde IF i tabellen, og U18 DM ligaen er meget tæt i dette efterår, så der skal ikke meget til for at rykke pladser op eller ned i stillingen.

Varde IF kunne således med en sejr rykke forbi BSF og sende de lokale piger ned på en niendeplads og BSF kunne med sejr rykke frem pladser op og indtage tredjepladsen. Således var scenen sat til en tæt og indædt kamp.

Pigerne fra årgang 99/00/01 var fra første fløjt bolddominerende og viste sikkert forsvarsspil og et kreativt angrebsspil i højt tempo i samtlige 90 minutter. Dette blev belønnet med en sikker 5-0 sejr og en foreløbig tredjeplads i landets bedste pigeungdomsrække.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *