BSF led unødvendigt nederlag
fodbold Trænerne og spillerne fra BSF endte lørdagens hjemmekamp mod Allerød yderst frustrerede, da et ellers sikkert point blev smidt væk i de døende minutter af opgøret.

Lad det bare være sagt med det samme; opgøret mellem BSF og Allerød i Sjællandsserien blev aldrig en festforestilling, selvom efterårsvejret viste sig fra sin endog meget flotte side denne lørdag på stadion i Ballerup Idrætspark.

BSF kom bedst ud til kampen og satte sig på spillet, men uden for alvor at spille sig til de helt store chancer. Langsomt men sikkert blev det en mere jævnbyrdig kamp, som også i den sidste del af halvlegen blev mere og mere intens.

I 2. halvleg var det fortsat BSF, der havde mest tid på bolden, men man havde svært ved at spille sig til de store chancer, mens Allerød dels forsøgte at få spillet skubbet længere frem, dels lurede på en kontra.

BSF fik den ene chance som skulle til for at vinde kampen, idet dommeren korrekt dømte straffespark til hjemmeholdet. Desværre så brændte Alexander Keun da Allerøds keeper valgte den rigtige side og ganske sikkert snuppede bolden.

Mod slutningen af kampen pressede BSF igen, og det lugtede lidt af et mål, da der pludselig skete det som ikke måtte ske. I overtiden af kampen smed BSF bolden væk på midten af banen, og med en enkelt pasning var Allerøds offensive spiller alene med BSFs keeper.

Mens BSF ikke kunne udnytte deres ene store chance, så kunne Allerød lige præcis det – og mål er nu engang det der afgør kampe. Således blev det til en 1-0 sejr til Allerød til stor frustration for hjemmeholdet. Nu er det op på hesten for BSF inden søndagens kamp mod Brøndby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *