BSF-drenge tog til Fyn
BSF-u10.jpg
Drengene fra U10 i BSF fik en god oplevelse ved Øens Cup i Vissenbjerg på Fyn. Foto: Privatfoto
fodbold BSF har i denne sæson en af de største U10 afdelinger på Sjælland (spillere født i 2007). De knap 40 BSF drenge træner 2-3 gange om ugen. Udover at klubbens dygtige og engagerede trænere har fået skabt et rigtig godt træningsmiljø, er der også er stor fokus på det sociale sammenhold drengene imellem.

I sidste weekend var klubben flot repræsenteret af 15 BSF spillere og fem trænere ved turneringen Øens Cup i Vissenbjerg på Fyn. U10 rækken blev blandt andet afviklet i Vissenbjerg, hvor BSF’s to hold hver spillede syv kampe fordelt over tre dage.

Modstanderne var primært jyske hold blandt andet Aab og Horsens, så BSF spillerne fik mulighed for at prøve sig af mod klubber og hold, som de normalt ikke mødes med ved turneringer og kampe på her på Sjælland.

Alt i alt var Øens Cup en stor og positiv oplevelse for BSF-drengene, hvor det for flere vedkommende var første gang, at de var på fodboldtur med overnatning uden deres forældre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *