Ballerup-skytte vandt våben
skytte.jpg
Claus Laumann Søndergaard vandt en riffel som den bedste skytte i ungskytteklassen. Foto: Privatfoto
Skydning DGI Skydning afholder hvert år en konkurrence på 50 m riffel, hvor de udsætter en riffel som præmie til den bedste skytte i Ungskytte klassen (18-24 år).

Den indledende runde afvikles i starten af juni, hvor de 16 bedste skytter kvalificerer sig til finalen. Finalen afvikles som en cup-skydning, hvor skytterne trækker lod om, hvem de skal møde, og vinderen går videre til næste runde. Ud af de 16 skytter der havde kvalificeret sig til finalen kom de fem fra Ballerup Skytteforening. Efter semifinalen, hvor de otte bedste skytter kvalificerede sig til finalen, var de fire fra Ballerup og da de alle have skudt op til deres bedste, var der en god følelse blandt dem om, at præmien sagtens kunne gå til én af dem.

Finalen afvikles med 20 skud, og efter de første 10 skud var det kun tre Ballerup-skytter der havde fuldt hus med 100 point. Efter 15 skud var der kun en tilbage med fuldt hus og det var Claus Laumann Søndergaard fra Ballerup. Han skulle så blot skyde fem tiere i de sidste fem skud for at vinde riflen til en værdi af 18.000 kr.

Da sidste skud var skudt, og Claus havde 200 point, så var riflen hans. Kulminationen på en for ham utrolig god sæson, hvor han også for nylig blev individuel dansk mester på samme distance.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *