Ballerup BK fastholder førstepladsen
fodbold På en vindblæst lørdag eftermiddag valgte Ballerup BK først at møde op til 2. halvleg på Bagsværd Stadion, hvorfor hjemmeholdet på daværende tidspunkt var foran 1-0.

Skeen blev dog taget i den anden hånd efter 45 minutter, og godt hjulpet på vej af to gule kort til Bagsværd, så kom Ballerup meget bedre med. Det var derfor også ganske fortjent at Kenneth Høier sendte sin tredje sæsontræffer i kassen efter et veludført hjørnespark, og med 20 minutter igen var det så debutanten, Anders Junge (billedet), som sørgede for den store forløsning, da han køligt sendte bolden i kassen til 2-1 med et følt spark. Selv samme Anders Junge var igen på spil ti minutter senere, da han bryder igennem i højre side af feltet, og serverer bolden til en helt fri Dennis Nymann, som scorer sikkert.

Kampen enddte 3-1 til Ballerup BK, som nu kan se frem til lidt af en sæsonfinale, idet rækkens nummer to, Slagslunde-Ganløse, kommer på besøg i »Gryden« på lørdag kl. 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *