Vind billetter til ’Nilens Stjerne’
nilens-stjerne-copy.jpg
Ida Louise Thorsøe fra Smørum ses her i midten som mumie i forestillingen ’Nilens Stjerne’. Man kan opleve hende og alle de andre dygtige teaterbørn i Tivoli i oktober. Foto: Hergaard Fotografi
konkurrence Tre lokale teaterbørn er på scenen i Eventyrteatrets forestilling, som kan ses i Tivoli i oktober.

Igen i år er tre unge, dygtige skuespillere fra lokalområdet med, når Eventyrteatret indtager Glassalen i Tivoli med deres fantastiske efterårsforestilling. Det er Eventyrteaterets 25 års jubilæumsforstilling i år, og vanen tro er der lagt op til spænding og mystik.

»Nilens Stjerne« er et eventyr om to danske skolepiger, som under et besøg på Glyptoteket ryger ind i en tidslomme og pludselig bliver en del af et forrygende eventyr i det gamle Egypten med forviklinger, forbytninger og levende mumier.

Lokale gengangere

I rollen som en af de mystiske mumier er 16-årige Ida Louise Thorsøe fra Smørum. Hun har ved siden af teatret gået til dans i otte år og sang i seks år, og så er hun et velkendt navn på rollelisten i Eventyrteatrets store forestillinger.

Det samme er 18-årige Nikoline Ryde fra Ballerup, der spiller slangegudinden Sagira og 14-årige Jonathan Lindinger fra Ballerup, der har en rolle som egyptisk borger i forestillingen.

De tre skal på scenen sammen med alle de andre dygtige teaterbørn fra 7. til 23. oktober i Glassalen i Tivoli.Man kan se mere om forestillingen på Eventyrteatret.dk.

Vind billetter

Ballerup Bladet har fået fingre i 3 x 4 billetter til ’Nilens Stjerne’. Deltag i lodtrækningen om billetter ved at svare rigtigt på følgende spørgsmål:

Hvor foregår ’Nilens Stjerne’?

a) Irak
b) Egypten
c) Israel

Send dit svar samt navn og adresse på mail: vind@ballerupbladet.dk senest mandag den 19. september klokken 9. Vinderne får direkte besked og kan efterfølgende selv vælge hvilken dag, de vil se forestillingen.