Vi er alle interesseret i at få flere i arbejde
Debat Kåre Harder Olesen, Venstres gruppeformand, var ude og korrekse DSU formand Carl Emil Christensen i Ballerup Bladet i forrige uge omkring kontanthjælpsloftet.

Blandt andet med denne her: »Det ville også være dejligt, hvis han hørte ordentligt efter og ulejligede sig med at citere korrekt fra debatten.« For derefter at kaste sig ud i udokumenteret angreb på administrationen, Enhedslisten og Socialdemokratiet.

Venstre-formanden fortsætter: »Jeg har derimod kritiseret hele tilgangen i administrationens notater samt i retorikken hos Socialdemokraterne og Enhedslisten – en tilgang, som udelukkende fokuserer på at fastholde de ledige på passiv forsørgelse ved at finde på endnu flere kompenserende ydelser.«

Og Venstres måde at gøre det på, er at gøre folk fattigere, tage håbet fra dem som har mindst, og lade en masse børn vokse op i fattigdom.

Så Kåre Harder Olesen, Venstre, DF og Konservative forhold jer nu til, at folk ikke vil have penge til både husleje og mad, der vil komme en masse fattige børn, og vi vil se folk blive sat på gaden her i Ballerup. Eller de bliver nødt til at flytte til Langeland, Lolland og Vestsjælland.

Vi er jo alle interesseret i – også Carl Emil – at få flere ud på arbejdsmarkedet og hjælpe, motivere og åbne muligheder for dem, som står uden for nu. Men ikke ved at losse til dem som ligger ned.

2 kommentarer om “Vi er alle interesseret i at få flere i arbejde”

 1. F. Lundquist siger:

  Per Mortensen du skriver du mangler dokumentation i debatten om arbejdsledige mm. Hvor kommunen ikke ønsker at folk kommer i jobskabende arbejde mm.

  Denne dokumentation vil jeg gerne fremlægge som vil bevise hvor uduelig Ballerup Kommune er inden for dette felt, og indirekte er skyld i at borgere ikke får mulighed for at komme i arbejde, man kan sige at Ballerup Kommune i stedet gør alt for at de ikke kan blive selvforsørgende, samtidig gør de bevist folk mere syge både fysisk og psykisk,

  Og kan kun være en bevist linje der er lagt her i Kommunen.

  Så jeg stiller mig til rådighed ved næste møde som bliver transmitteret i tv og hvor jeg får nok tid til at kunne fremlægge dit ønskede dokumentation.

  Så det du skriver hvad i ønsker, må betegnes som løgn og manipulation af sandheden her i Ballerup

  Så jeg forventer at høre fra dig, du har jo min mail adresse.

 2. Per Mortensen siger:

  Jeg må indrømme F. Lundquist forstår ikke hvad du skriver.
  Men det kan jo være mig der ikke kan læse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *