Uafgjort mod Vejle
fodbold Lørdag var Vejle Boldklub på besøg i Ballerup Idrætspark og med en sejr kunne BSF’s kvindehold have skabt afstand til holdene under stregen. Men i en kamp, hvor hjemmeholdet ikke havde marginalerne på deres side og samtidig manglede kvalitet i de afgørende afleveringer, måtte de nøjes med et enkelt point.

Det startede ellers godt. BSF satte sig på opgøret og var boldstyrende – men Vejle er et defensivt orienteret og godt organiseret mandskab som altid er svære at spille mod. Det var også tilfældet i lørdagens opgør.

BSF-kvinderne spillede for langsomt og tog alt for mange sjuskede beslutninger og dette gjorde ikke betingelserne nemmere for deres muligheder for at hente alle tre point.

Efter en målløs første halvleg var det alligevel gæsterne, der bragte sig foran. I det 53. minut stod hjemmeholdet alt for passivt i defensiven og denne mulighed udnyttede Vejle prompte og bragte sig foran 1-0.

I det 63. minut bragte Tanya Arngrimsen balance i regnskabet, da hun efter godt forarbejde af Michelle Madsen scorede sit fjerde mål i turneringen.

Der blev ikke scoret mere i opgøret og kampen sluttede med et enkelt point til begge mandskaber. Det betyder, at BSF efter seks runder ligger i top fire, men mere vigtigt, fem point fra en placering under stregen.

Næste opgør for kvinderne er den 25. september, hvor holdet skal en tur til formstærke Skovbakken i en direkte duel om tredjepladsen i ligaen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *