Uafgjort i lokalopgør
fodbold Der var med spænding set frem mod opgøret mellem Ballerup BK og Mladost IF, da en eventuel vinder af kampen ville lægge sig i spidsen af puljen. Kampen blev afviklet i et, for niveauet, fornuftigt tempo, og de mange fremmødte tilskuere fik en fin fodboldkamp at se, som afkast på deres investerede tid.

Stik imod spil og chancer fik Mladost brudt dødvandet, og scorede til 0-1 efter 27 minutter ved Adnan Al-Salkhadi efter en mindre misforståelse i Ballerups forsvar, i en ellers ufarlig situation.

Herefter skruede Ballerup alvorligt op for tempoet, og Mladost stod helt nede foran eget felt og parerede. Stolpen, overliggeren, keeperen og heroiske forsvarsspillere stod dog hele tiden i vejen for en udlignede scoring, indtil Frank Hjortebjerg i det 45. minut fandt Kenneth S. Nielsen, som resolut sendte bolden i kassen fra kanten af feltet til stor forløsning.

Anden halvleg var kun en håndfuld minutter gammel, da Frank Hjortebjerg igen havde næstsidste fod på, da han sendte Mikkel Andersen i dybden. Overraskelsen var lille, da Mikkel Andersen oversprintede alt og alle, og lagde bolden i kassen.

Ballerup styrede herefter kampen fuldstændigt – uden dog at imponere voldsomt – men helt ud af det blå scorede Mladost til 2-2 ved Rami Shama, efter en sjælden fejl af keeper Thomas Lydolph.

Ballerup forsøgte at presse Mladost i bund de sidste 10 minutter, men det blev aldrig for alvor spændende, og kampen endte således uden vinder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *