Tre tabte point til BSF-herrerne
fodbold Mens BSF i forrige runde slog naboerne fra B1973 Herlev, så blev det i lørdagstil et nederlag på 1-3 til Liria på hjemmebane i Ballerup Idrætspark.

For anden weekend i streg skulle BSF møde et Herlev-hold i Sjællandsserien. Denne gang Liria, der har hjemme på Klausdalsbrovej i Herlev, men som dog er en klub med albanske rødder.

Der ventede BSF en svær kamp mod en dygtig modstander.
Kampen skulle også vise sig at blive svær for de rødklædte i et opgør, der generelt bød på stor underholdning, masser af chancer, åbent og flot fodbold samt fire mål. En dag med gang i den i ”Gryden”.

Den første halve time var livlig og med store muligheder til begge hold, der formentlig ærgrede sig over på dette tidspunkt ikke at have scoret. BSF havde flere 100 procentchancer, som burde have givet scoring. Det første mål kom dog i stedet fra Liria kort efter, da Jens Lindboe gjorde det til 1-0.

I den efterfølgende periode fik Liria dog to gule kort efter hinanden, hvilket betyder 10 minutter på bænken i Sjællandsserien. Dermed var BSF i små 10 minutter to mand i overtal. Dette fik man dog desværre for hjemmeholdet ikke udnyttet til et mål.

I stedet blev det i anden halvleg til endnu et mål til Liria, inden BSF omsider fik reduceret ved Thomas Eriksen. Det skulle have givet spænding i de sidste 10 minutter, men det punkterede Liria med mål syv minutter før slutfløjt.

Kampen endte 3-1 til Liria, som dermed tog de tre point med sig hjem. BSF er nu efter fire spillerunder på en sjetteplads med seks point. Torsdag aften venter allerede en ny kamp, og her kommer man på en yderst hård opgave mod rækkens tophold fra Farum, der er ubesejret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *