To mænd sigtet for drab og medvirken til drab
politiaktion_5-1.jpg
Politiets teknikere arbejde hele dagen i går i en lejlighed i Hedeparken. Foto: Flemming Schiller
politi Ifølge TV2 er sidste nyt i forbindelse med den store politiaktion i Ballerup i går, at to mænd her til morgen fremstillet i grundlovsforhør sigtet for drab og medvirken til drab.

Politiet vil fortsat ikke udtale sig om sagen fra i går, hvor der var en stor politiaktion i Hede-Magleparken og Hedegårdens Bypark syd for Sydbuen i Ballerup. De har heller ikke villet hverken be- eller afkræfte om sagen havde sammenhæng med den efterfølgende politiaktion ved rockergruppen Satudarahs klubhus i Bagsværd.

Læs også: Politiaktion: Kidnapning og mishandling

Men ifølge TV2 er to mænd her til morgen fremstillet i grundlovsforhør sigtet for drab og medvirken til drab i forbindelse med sagen.

I går skrev eb.dk, at sagen i Ballerup handlede om, at to Satudarah-rockere havde været holdt indespærret siden sidste mandag i en lejlighed og angiveligt blevet udsat for grov vold, der nærmer sig tortur. Men heller ikke dette er bekræftet af politiet.

Foreløbig har Københavns Vestegns Politi nægtet at udtale sig i sagen, og henviser blot til den meget kortfattede pressemeddelelse, de sendte ud i går, som lød:

“Københavns Vestegns Politi har i dag gennemført en større politiaktion i Ballerup i forbindelse med en sag om mulig frihedsberøvelse og mishandling af en yngre mand fra det kriminelle miljø på Vestegnen. På grund af fortsat efterforskning, kan politiet ikke kommentere sagen yderligere for nuværende.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *