Svar om skolecykelsti i Skovlunde
Debat Kære Charlotte Damsbo, som du sikkert kan se, når du færdes i Skovlunde, er der megen anlægsaktivitet.

Ballerup Kommune renoverer gadebelysning, fortove, opretter kantsten, forbedrer IT-infrastruktur og lægger ny asfalt belægning. Strækninger udvælges efter en vurdering af tilstand i forhold til den trafik, der er på arealerne. Derudover er der fokus på skoleveje, da vi jo har mange af de svageste trafikanter her.

Ballerup Kommune udarbejdede en Hastighedsplan, hvor 800 borgere var med til at identificere områder på veje og stier, der blev oplevet utrygge. Indsatsen her har foreløbigt fokuseret på Hold-an Vej, Magleparken, Sydbuen, Vestbuen og Bueparken i Ballerup samt skolevejsforbedringer flere steder i Måløv. I Skovlunde er der foreløbigt arbejdet med Åbyvej og flere bump er forbedret i ’Viften’.

Foruden Ballerup Kommune er der også flere andre aktører i gang blandt andet Forsyning Ballerup, der både forbedrer kloak og vandforsyning i Skovlunde.

For at sikre de bedste løsninger dels økonomisk og dels med den mindst mulige gene for borgere, der færdes i området lægges der mange kræfter i at koordinere anlægsarbejder. Det kan betyde, at nogle projekter afventer andre.

På Ejbyvej skal der for eksempel renoveres gadebelysning, hvor der skal udføres kabellægning.

Det vil sige, at der skal graves i fortov og muligvis cykelsti. I den forbindelse vurderes tilstanden på fortovet i øvrigt med henblik på eventuel samtidig opretning. Skal der nyt slidlag på cykelstien, skal det være efter, man har styr på, om der skal graves eller ej.

For at gøre en lang historie kort, så er Ballerup Kommune opmærksom på strækningen, og den vil blive prioriteret som beskrevet ovenfor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *