Sund opskrift på livet
sisfis.jpg
Sisse Fisker fortæller om sin egen rejse fra diagnosen kronisk ryglidelse til en sundere hverdag uden hårde fysiske præstationer Foto: pr-foto
foredrag Tag med Sisse Fisker på jagt efter opskriften på et langt, lykkeligt liv uden sygdom.

I forbindelse med Ballerup Sundhedsuge kommer Sisse Fisker forbi Ballerup Bibliotek mandag den 26. september klokken 18. med foredraget ’Livets opskrift’, der er hendes guide til sundere valg og større livskvalitet. Det handler ikke kun om mad og motion, men også om søvn, meditation, passion, gavmildhed, taknemmelighed og sociale relationer.
Sisse har haft sin egen rejse, efter at hun fik konstateret en kronisk ryglidelse, som betyder, at hun ikke kan leve som før. Hun fortæller, hvad hun har gjort for at nå dertil, hvor hun føler sig meget sundere, end dengang hun jagtede adrenalinrusen med hårde fysiske præstationer.

Gratis billetter kan bestilles på bib.ballerup.dk, på biblioteket eller i kulturhusene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *