Stærk østriger klar til EM i Ballerup
cykling Dansk Bicycle Club, DBC, arbejder i disse uger med at få feltet på plads til, at der den 1. november skal afholdes europamesterskabet i disciplinen derny pace i Ballerup Super Arena.

Allerede nu er det dog på plads, at østrigske Andreas Graf vil være på startlisten.
31-årige Graf vandt bronze, da der i 2014 var EM i derny – også i Ballerup. Desuden er han kendt som en god parløbsrytter. I 2014 blev han sammen med den faste makke, Andreas Müller, europamester i parløb på Guadalupe. Som 6-dagesrytter er det blandt andet blevet til en tredjeplads ved årets 6-dagesløb i Ballerup. Desuden er det ved årets verdensmesterskab i London blevet til imponerende sølv i pointløb.

»Vi kender Andreas Graf som en super stærk rytter på højt internationalt niveau, og selvom vi forventer et virkeligt stærkt felt til EM-stævnet, så vil han uden tvivl være blandt favoritterne,« forklarer sportslig ansvarlig for EM-stævnet Jimmi Madsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *