Skønne akvareller og skulpture
Billede-Vraasøe.jpg
Steen Vraasø har arbejdet med akvarelmaling i mange år. Han henter sine motiver i det sydlige Europa og de nordiske lande. Foto: privatfoto
udstilling Ballerup Kunstforening har fernisering lørdag den 17. september fra klokken 13-14. Denne gang er der to kunstnere som udstiller; Steen Vraasø, som laver akvareller, og Stiig Kalsing med bronzeskulpturer.

Steen Vraasø har billeder af storslåede landskaber, livet på landet og motiver fra de større byer, både når det er sol og sommer og når vinteren sætter sit præg på landskabet. Med sine billeder indfanger han en stemning med fokus på lys- og skyggevirkninger.

Stiig Kalsing har modelleret hele sit liv og er uddannet stålgravør og har sit eget bronzestøberi ’Nordisk Metalkunst’ sammen med sin bror. Han begyndte at lave sine egne værker i 1980’erne, og de forestiller først og fremmest menneskekroppen, men også nonfigurative skulpturer kan findes blandt hans værker, som kredser om livets symboler.

Udstillingen har åbent lørdag og søndag fra klokken 13-16 i perioden 17. september til den 9. oktober. Det foregår i Skovlunde Kulturhus, indgang 2.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *