Sådan har jeg aldrig sagt
Debat Det er da glædeligt, at formanden for DSU i Ballerup følger med i webcastet fra Kommunalbestyrelsesmøderne – og det håber jeg, at der er mange andre, som også gør.

Men så ville det også være dejligt, hvis han hørte ordentligt efter og ulejligede sig med at citere korrekt fra debatten.

Jeg har på intet tidspunkt i debatten om kontanthjælpsloftet sagt, at »de bare kan tage sig et arbejde«, som Carl Emil Lind Christensen ellers i et læserbrev her i avisen citerer mig for at have sagt »gentagne gange«.

Jeg har derimod kritiseret hele tilgangen i administrationens notater samt i retorikken hos Socialdemokraterne og Enhedslisten – en tilgang, som udelukkende fokuserer på at fastholde de ledige på passiv forsørgelse ved at finde på endnu flere kompenserende ydelser.

Tilgangen burde i stedet være den, som vi i Venstre peger på – nemlig at løse problemets kerne ved at hjælpe disse mennesker med at få foden inden for på arbejdsmarkedet og på sigt blive selvforsørgende.

1 kommentar om “Sådan har jeg aldrig sagt”

  1. Beklager den fjollede overskrift, som Ballerup Bladet har valgt at give mit indlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *